Kurs kelnerski
Profesjonalny Kurs Kelnerski
Kurs ten jest otwarty - zapisać może się każdy.
Czas trwania - 2 dni
CENA: 690 zł Cena jest całkowita. Nie ma żadnych dopłat za egzamin, za poprawki, za certyfikat, za materiały szkoleniowe itp. Jest tylko jedna cena, obejmująca wszystkie elementy kursu.
Certyfikat w dwóch językach - polskim i angielskim.
Program Kursu:
1. Zajęcia teoretyczne - Kelner - cechy, zadania, wygląd i prezencja - Typologia Gości - Zasady serwisu, metody obsługi (serwis niemiecki, serwis francuski, serwis angielski, serwis rosyjski) - Zastawa stołowa - Zasady nakrywania stołów - Zasady dobrej pracy - Dobry kelner = dobry sprzedawca - Metody zwiększania sprzedaży - Podstawy wiedzy na temat win - Podstawy wiedzy na temat kaw - Podstawy wiedzy na temat cocktaili
2. Zajęcia praktyczne - Obsługa Gości - Dekantacja i serwis wina - Nakrywanie stołów - Technika noszenia talerzy - Technika noszenia tacy - Sprzątanie ze stołu
3. Egzamin teoretyczny i praktyczny
Koszt - 690 zł.
PROMOCJA dla absolwentów! Zapisując się u nas na drugi kurs otrzymujesz 50 zł zniżki, a na trzeci 100 zł zniżki!
Certyfikat w dwóch językach - polskim i angielskim.
Zapisy przez formularz zgłoszeniowy na stronie www.kurskelnerski.pl
Kurs skierowany jest zarówno do osób początkujących jak i pracujących już kelnerów chcących podnieść kwalifikacje.
W ofercie również szkolenia zamknięte, szkolenia personelu w gastronomii, szkolenia dla szkół oraz kursy indywidualne.
|